در تعامل با شرکت گاز استان گیلان:

تبادل نظر درباره ساخت مسکن کارکنان شرکت گاز گیلان

تبادل نظر درباره ساخت مسکن کارکنان شرکت گاز گیلان
در نشست مشترک مدیران شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان با مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان، زمینه‌های همکاری برای احیای تعاونی مسکن کارکنان این شرکت و برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان، در راستای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه تأمین مسکن، سرپرست و اعضای هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان با مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان دیدار و درباره ظرفیت‌های موجود برای احیای تعاونی مسکن کارکنان، نحوه شکل‌گیری همکاری و بهره‌گیری از توان تخصصی و اجرایی دو مجموعه گفت‌وگو کردند.

علی محمدی، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان، در این نشست با اشاره به سوابق و ظرفیت‌های شرکت در طراحی، سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مسکونی، آمادگی مجموعه را برای بررسی مدل‌های اجرایی و اقتصادی متناسب با نیاز کارکنان شرکت گاز اعلام کرد.

وی تأمین مسکن باکیفیت و متناسب با توان اقتصادی کارکنان را از محورهای اصلی این همکاری دانست و بر ضرورت تدوین مدلی اجرایی و قابل تحقق برای پیشبرد این موضوع تأکید کرد.

حبیب‌رضا حدادی، رئیس هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان و معاون برنامه‌ریزی و امور شرکت‌های گروه مالی بانک مسکن، نیز با اشاره به ظرفیت‌های گروه مالی بانک مسکن و شرکت‌های تابعه، بر امکان بهره‌گیری از توان مجموعه در حوزه سرمایه‌گذاری و تأمین مالی برای توسعه طرح‌های مسکونی تأکید کرد.

عیسی جمال‌نیکویی، مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان، نیز با اشاره به دغدغه‌های کارکنان این مجموعه در حوزه مسکن، احیای تعاونی مسکن را از موضوعات مورد توجه شرکت گاز دانست و بر برنامه‌ریزی برای ساخت واحدهای مسکونی باکیفیت و قیمت مناسب و توسعه خدمات رفاهی کارکنان تأکید کرد.

در ادامه این نشست، موضوع مجموعه ۱۷۰ واحدی باران جنوبی نیز مورد بررسی قرار گرفت و درباره رفع موانع موجود و فراهم شدن شرایط لازم برای گازرسانی به این مجموعه گفت‌وگو و هماهنگی شد.

همچنین ظرفیت‌های موجود برای توسعه همکاری‌های آتی، شیوه‌های اجرایی و مسیرهای قابل بررسی برای تعریف پروژه‌های مشترک میان شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان و شرکت گاز استان گیلان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان، طرفین بر ادامه بررسی‌های کارشناسی و پیگیری موضوعات مطرح‌شده با هدف رسیدن به چارچوب‌های اجرایی مناسب تأکید کردند.
۶ آبان ۱۴۰۵ ۰۸:۴۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

info@smaskan.com  - 05138083